otohaber_logo
Haberler
Klasikler Bodrum Sokaklarında
Artık geleneksel hale gelen Tarihi Batı Anadolu Rallisi bu sene Bodrum’da düzenleniyor.
Klasikler Bodrum Sokaklarında

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından desteklenen Ralli, Bodrum'da yaşayan Otistik Çocukların klasik otomobillerle Bodrum Yarımadası turu atmalarıyla başlayacak. Ralli, tamamı trafiğe açık alanda ve kurallara uygun olarak Bodrum Yarımadası içinde Yalıkavak, Ortaca, Turgutreis ve Göltürkbükü'nde gerçekleşecek ve toplam 500 km. yol katedilecek.

Ralli'nin ödülleri 26 Mayıs Pazar günü Seagarden Oteli'nde sahiplerini bulacak. Rallinin en hoş yanı, ödülleri Otistik Çocukların kendi elleriyle hazırlamış olması olacak.
Bodrum Ticaret Odayı Üyesi Hüseyin Nail Sağat organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Çağımızda gençlerin ve çocukların ebeveynleriyle ortak bir hobide buluşması oldukça zor, fakat bu rallilerde ailelerin çocukları ile nasıl bir hedef için mücadele ettiğini görmek hepimizi çok mutlu ediyor" dedi.
Program:
24 Mayıs, saat 17:00 : Otistik Çocuklarla Seagarden Otel'den şehir turu atarak Bodrum Belediyesi önüne varış
25 Mayıs, saat 10.30: Bodrum Belediyesi önünden start.
26 Mayıs, saat 19.30: Seagarden Oteli ödül töreni.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.