otohaber_logo
Haberler
Cesur ve dinamik görünümlü yeni Hyundai Kona
Hyundai’nin içten yanmalı motora, hibrit sistemine ve elektrikli güç seçeneğine sahip küçük sınıf crossoverı Kona’nın daha cesur ve dinamik bir görünüm sunan ikinci neslinin ön tanıtımı yapıldı.
CESUR VE DİNAMİK GÖRÜNÜMLÜ YENİ HYUNDAI KONA




Güney Koreli üretici Hyundai'nin 2017'de tanıtılan ve 2020'de makyajlanan Kona modelinin ikinci nesli tanıtıldı. Hyundai'nin yeni nesil tasarım dilini taşıyan Kona modeli yatay LED aydınlatması, krom çitaları, hava girişleri ve hafif şişkin çamurluk tasarımıyla daha iddialı bir görünüm sunuyor.
Dingil mesafesi 60 mm artarak 2660 mm olan bu aracın uzunluğu ise versiyona göre yaklaşık 140 mm ile 190 mm arasında uzayıp 4355 mm'ye çıkartıldı. Yeni Kona'nın genişliği ise önceki nesline göre 25 mm artarak 1825 mm oldu.

Kona, büyüyen boyutları sayesinde daha ferah bir iç mekana sahip oldu ve yatay çizgilerin yer aldığı kokpitte dijital gösterge paneliyle multimedya ekranı dikkat çekiyor.Teknik özellikleri açıklanmayan ikinci nesil Kona'da içten yanmalı motor, elektrikli motor, hibrit sistem ve N Line seçeneklerinin olacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.