otohaber_logo
Haberler
Chery Omoda ilk olarak Türkiye'de satışa sunulacak
Chery’nin 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında Katar'da tanıttığı Omoda modelinin ilk olarak Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.
CHERY OMODA İLK OLARAK TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULACAK


Chery'nin dünya geneline pazarlamayı planladığı Omoda modeli, sportif görünümüyle ve teknolojileriyle öne çıkıyor. İç mekanda 10,25 inçlik multimedya ekranı ve dijital göstergesi, 17 işlevli yeni nesil 4.0 ADAS sistemi ve 64 renkli ortam aydınlatması öne çıkıyor. Başta 4.0 ADAS sistemi olmak üzere Omoda 5 modelinde yeni nesil güvenlik sistemleri görev yapıyor.

Bu araçta görev yapan 195 HP gücündeki 1.6 TGDI motor 290 Nm maksimum tork üretiyor. Getrag marka 7 ileri çift kavramalı şanzımana sahip olan Omoda modelinin 0-100 km/s hızlanmasının 8 saniyede tamamlandığı belirtiliyor. Omoda'nın karoserinin yüzde 78'i ultra yüksek dayanımlı çelikten oluşurken yüzde 10,71'i ise termoform çelikten üretiliyor. Böylece 1800 MPa sertliğine sahip karoser kaza güvenliği konusunda iddialı bir model olarak öne çıkıyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.