otohaber_logo
Haberler
DS 4’ün Performance Line versiyonu Türkiye'de
DS 4’ün Eylül 2022’de Trocadero donanımıyla satışa sunulmasının ardından Performance Line versiyonu da 1.132.100 TL’den başlayan fiyatlarıyla bayilerde yerini aldı.
DS 4’ÜN PERFORMANCE LINE SEÇENEĞİ TÜRKİYE'DE

DS Automobiles markasının kompakt sınıfta bulunan DS 4 modelinin yeni versiyonu olan Performance Line, Türkiye'de sunuldu. Tasarımı, donanım özellikleri ve ekonomik motoruyla öne çıkan bu aracın fiyatı 1.132.100 TL'den başlıyor. DS 4 Performance Line'da karmin renkli jant göbeği detayı ile siyah renkli 19 inçlik Minneapolis hafif alaşım jantlar ve siyah dış tasarım paketi öne çıkıyor. Siyah dış tasarım paketinde ızgara, tavan rayları ve yan cam çerçeveleri de öne çıkıyor. 4.400 mm uzunluğundaki bu araçta matrix LED Vision adaptif LED farlar da görev yapıyor.

DS 4 versiyonunda görev yapan 1,5 litre hacmindeki dizel motor 130 HP güç ve 300 Nm tork üretiyor. 8 ileri otomatik şanzımana sahip bu araç, 10,9 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. Hızı 203 km/s olan DS 4'ün ortalama yakıt tüketimi de 3,8 lt/100 km olarak belirtiliyor.



DS 4 Performance Line BlueHDi 130'da 10 inçlik multimedya ekranı, DS genişletilmiş sanal gösterge paneli, geri görüş kamerası temizleme fonksiyonu, iki bölgeli otomatik klima, otomatik anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, DS Air gizli havalandırma sistemi, gizli kapı kolları, DS Smart Touch dokunmatik kumanda ekranı, sekiz renkli PolyAmbient ambiyans aydınlatması, elektrikli bagaj kapağı, açılır cam tavan, kamera destekli aktif güvenlik freni, aktif şerit takip yardımcısı, hız sabitleyici ve sınırlayıcı gibi özellikler öne çıkıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.