otohaber_logo
Haberler
Elektrikli Opel Astra’nın ön siparişi başladı
Opel, Astra Elektrik seçeneği için online rezervasyon sistemi üzerinden 75.000 TL’lik kaparoyla ön siparişleri alınmaya başlandı ve bu aracın Eylül’de teslim edilmesi planlanıyor.
Elektrikli Opel Astra’nın ön siparişi başladı

Opel, ülkemizde satılan Corsa Elektrik ve Mokka Elektrik modellerinin ardından Astra Elektrik seçeneği de satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu araç için online rezervasyon sistemi üzerinden 75.000 TL’lik kaparoyla ön siparişleri alınmaya başlandı. Araçların ise Eylül ayında Türkiye yollarına çıkması planlanıyor. 


418 km menzili var

Astra Elektrik sahip olduğu 156 HP güç ile 270 Nm tork üreten elektrikli motoruyla 418 km menzil sunuyor. Astra Elektrik 170 km/s maksimum hıza ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanması ise 9.2 saniyede tamamlıyor. Astra Elektrik’te 54 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya bulunuyor. Bu araç hızlı şarj ile bataryalarını 26 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edebiliyor. Elektrikli Astra’da Alcantara döşemeler, aktif spor koltuklar, 2 adet 10 inçlik multimedya ekranı öne çıkıyor. 


Üç sürüş modu yer alıyor

Bu araçta Eko, Normal ve Spor sürüş modları bulunuyor. 

1 / 3

Elektrikli Opel Astra

Elektrikli Opel Astra


2 / 3

Elektrikli Opel Astra

Elektrikli Opel Astra


3 / 3

Elektrikli Opel Astra

Elektrikli Opel Astra


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.