otohaber_logo
Haberler
Fiat 500C'ye Gucci Dokunuşu
Küçük sınıfın retro karakterli yıldızlarından 500’ün açılır tavanlı versiyonu 500C de Gucci’nin karizmatik dokunuşlarından nasibini aldı.
Fiat 500C'ye Gucci Dokunuşu
Gucci ve Fiat, hem İtalya'nın birleşmesinin 150'inci yıl dönümünün hem de Gucci'nin 90'ıncı yıldönümünün kutlandığı 2011 yılında imza attıkları ortak çalışmanın ürünü olan Fiat "500 by Gucci"den sonra şimdi de Fiat "500C by Gucci" sahneye çıkıyor. Gucci'ye özel beyaz ve siyah renk seçeneğiyle tercih edilebilen 500C by Gucci, 16 inçlik alaşım jantları, jant göbeklerinde yer alan "GG" logoları, bagaj kapağı ile kapı sütununda yer alan italik formlu Gucci logosu ve elektrikli tavanında İtalya bayrağı renklerini taşıyan yeşil-kırmızı-yeşil şeridiyle farkını ortaya koyuyor. Kabin içinde de emniyet kemerlerinde aynı Gucci şeridi yer alırken, bu tasarım anlayışının örnekleri vites topuzu, zemin döşemesi ve koltuklarda da kendini yenilikçi bir rötuş ile gösteriyor. İç mekanda şık dikişler, özel materyaller, saten etkili ve cilalı krom kaplı elemanlar, radyo panelinin kadife etkili son kat boyası ve Gucci baskılı iki tonlu Frau deri koltuklar ve ve Gucci serisine özel
deri direksiyon simidi dikkat çekiyor. 500C by Gucci, otomatik klima kontrol sistemi, 7 hava yastığı (ön,
yan, cam ve diz), arka park sensörleri ile bütünleştirilmiş Blue&Me sistemi, Radyo-CD MP3 Çalar gibi
donanımlarıyla da öne çıkıyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.