otohaber_logo
Haberler
Fiat Doblo'nun rakipleri
Yeni Fiat Doblo’da; 1.4 lt 95 HP’lik benzinli, Multijet teknolojili 1.3 lt 90 HP, 1.6 lt 105 HP ve 2.0 lt 135 HP’lik turbo dizel motorlar görev yapacak. Cargo ve Combi versiyonlarıyla çok geniş kitlelere ulaşan Doblo’nun rakipleri biraz zorlanacak gibi du
Fiat Doblo'nun rakipleri

Ford Connect




Fiat Doblo'nun en büyük rakiplerinden olan Ford Transit Connect, iki farklı karoseri uzunluğu, üç farklı güç sunan dizel motor seçeneklerini farklı donanım paketleriyle sunuyor. Türkiye'de benzinli motor ve otomatik şanzıman seçenekleri bulunmayan Transit Connect, ikinci elin en çok rağbet gören ticarilerinden. Hem satan hem de alan için karlı bir model. Transit Connect sadece Türkiye'de değil, Kuzey Amerika pazarında da Doblo ile mücadeleye girecek.

Citroen Berlingo



PSA bünyesinde üretilen, Peugeot Partner'in ikizi Citroen Berlingo, 1.6 lt, 75 ve 92 HP'lik dizel motorlarıyla satılırken iki farklı donanım paketine sahip. Bu aracın müşterisine çok fazla seçenek sunmaması hem Fiat Doblo ve hem de diğer rakipleri karşısında şansını azaltıyor. Berlingo, sol sürgülü kapıyı standart olarak sunarken bu araç 748 kg'lik taşıma kapasitesine sahip. ABS, EBD, EBA, sürücü havayastığı gibi güvenlik donanımları standartken baz donanımda manuel klima opsiyonel.

Opel Combo



Eskiyen tasarımına rağmen, yol tutuş özellikleri, düşük yakıt tüketimi ve yük taşıma özellikleriyle ön plana çıkan Combo, 1.3 CDTi ile yeterli performans sunarken 1.7 CDTi ise yüksek yakıt tüketimiyle bu araca puan kaybettiriyor. Combo, 735 kg yükleme kapasitesine sahip.


Peugeot Partner Tepee




Kardeşi Berlingo'dan daha çok motor ve donanım seçeneği sunan Partner Tepee'de; 75 HP, 90 HP ve 110 HP'lik farklı güç seçenekleri olan 1.6 HDI motorlar görev yapıyor. Peugeot Partner Tepee, 748 kg'lik taşıma kapasitesine sahip.


Renault Kangoo



Fiat Doblo'nun bir diğer rakibi olan Renault Kangoo, biraz dar iç yapısı ve uzun şasi seçeneğinin olmaması nedeniyle puan kaybediyor. Düşük yakıt tüketimiyle ön plana çıkan Kangoo, 85 HP ve 105 HP'lik iki farklı 1.5 dCi motor sunarken, zengin donanım paketleri sunuyor.

Volkswagen Caddy




İki farklı uzunluğa sahip olan Caddy, yüksek fiyatı sebebiyle rakiplerinin gerisinde kalıyor. Manuel şanzımana alternatif olarak DSG seçeneğini de sunan şimdilik tek model olan Caddy, donanımıyla ön plana çıkıyor. Caddy'nin makyajlısı 2010'un son çeyreğinde Türkiye'de olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.