otohaber_logo
Haberler
Ördek Porsche geri geldi!
İlk ördek kuyruklu Porsche Carrera RS 2.7’nin yollara çıkışının 36’ncı yılında bunu kutlamak isteyen Porsche, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sadece 250 özel müşterinin sahip olabileceği özel bir 911’i tanıtacak.
Ördek Porsche geri geldi!

İlk ördek kuyruklu Porsche Carrera RS 2.7'nin yollara çıkışının 36'ncı yılında bunu kutlamak isteyen Porsche, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sadece 250 özel müşterinin sahip olabileceği özel bir 911'i tanıtacak. 911 Sport Classic adını taşıyan ördek kuyruğun torunu, özel ön ve arka tamponları, kaputtan başlayıp motor kapağında son bulan yarış çizgileri ve en can alıcı detay olan sabit spoylerle atasını hatırlatıyor. Görsel detaylar kadar, altyapısını kullandığı 911 Carrera S'e göre 23 HP artarak 408 HP'ye ulaşan gücüyle de özel olduğunu belli ediyor. Özel tasarım nedeniyle standart modellere göre arka bölümü 44 mm daha geniş olan araç 2010'un Ocak ayından itibaren müşterilere teslim edilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.