otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Fabia geldi
Yeni ön tasarımıyla artık daha seçkin ve prestijli görünen Skoda Fabia, 24.990 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini aldı.
Makyajlı Fabia geldi


Skoda'yı küçük sınıfta temsil eden başarılı modeli Fabia, ikinci neslinin kısa bir süre önce makyajlanan versiyonuyla, Türkiye'de de satışa sunuldu. Makyajla birlikte değişen ön tampon ve farlar sayesinde artık etkileyici ve prestijli bir yüz taşıyan Fabia'nın iç mekanında da göstergeler ve klima kumandaları değiştirilmiş. 1.2 lt 70 HP ve 1.4 lt 85 HP benzinli motor seçenekleriyle bayilerdeki yerini alan Fabia'nın tavsiye edilen başlangıç fiyatıysa 24.990 TL. Ambiente donanım paketiyle satışa sunulan makyajlı Fabia'da, ön hava yastıkları, ABS, klima, elektrikli ön camlar, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar, yol bilgisayarı, Radyo-CD-MP3 Çalar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. 1500 TL ödenerek sahip olunabilecek Dinamik Pakette ise alaşım jant, ön sis farları, mercekli far ve elektrikli arka cam yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.