otohaber_logo
Haberler
Dizel Mokka da Geldi
Küçük SUV sınıfının en yeni üyelerinden Opel Mokka, benzinli motorlarla başladığı Türkiye macerasını şimdi de dizel motorla sürdürecek.
Dizel Mokka da Geldi
Son dönemin trendi olan küçük SUV'ler arasına katılan Opel Mokka, dizel motora ihtiyaç duyanlar için, 1.7 lt'lik dizel seçeneğiyle satışa sunuldu. 130 HP gücündeki 1.7 lt'lik ünite sadece 6 kademeli otomatik şanzımanla birlikte tercih edilebiliyor. 6 kademeli otomatik şanzıman motorun ürettiği 130 HP'lik gücü ön tekerleklere aktarırken, 4 tekerlekten çekiş alternatifi bulunmuyor. Ortalama tüketimi 5.5 lt/100 km olan Mokka 1.7 CDTI'da tıpkı benzinli versiyonlarda olduğu gibi Enjoy ve Cosmo donanımları sunuluyor. Baz donanım seviyesi Enjoy'un kampanyalı başlangıç fiyatı 77.799 TL iken, üst donanım seviyesi Cosmo'da fiyatlar 83.798 TL'den başlıyor. Zengin donanımıyla dikkat çeken Mokka'da açılabilir cam tavan, navigasyon sistemi, geri görüş kameralı navigasyon sistemi, ergonomik spor deri koltuklar ve trafik işaret tesbit sistemi, ön çarpışma ikazı ile kör nokta uyarı sistemini kapsayan Opel Eye sistemi her iki donanım seçeneğinde de opsiyonel olarak sunuluyor. 4278 mm uzunluğundaki küçük SUV'nin bagaj hacmi 362 ile 1372 litre arasında değişiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.