otohaber_logo
Haberler
CLA Terfi Aldı
Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve 2.0 lt’lik turbo benzinli motoruyla 360 HP güç üreten A 45 AMG’den sonra CLA’ya da AMG dopingi geldi.
CLA Terfi Aldı
Arkadan itişli Mercedes-Benz fikrine aşinayız. A ve B Serileri'yle birlikte de önden çekişli Mercedes-Benz'leri sever olduk. Sevmeyenler için Stuttgartlı marka ve dopingcisi AMG, 4 tekerlekten çekişli, 2.0 lt 360 HP gücündeki A Serisi'nden sonra New York Otomobil Fuarı için, "Bebek CLS" olarak adlandırılan CLA'yı da terfi ettirdiler. 5.0 saniyenin altında 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayan CLA 45 AMG, isme uygun olarak sportif süspansiyonlar ve 7 kademeli çift kavramalı bir otomatik şanzımanla satılacak. 250 km/s maksimum hıza ulaşabileceği açıklanan dopingli CLA, sert bir sürüş karakteri sunacağını her haliyle belli ediyor. Yeni ön ve arka tamponlar sportif duruşa destek olurken, iç mekanda kırmızı emniyet kemerleri de dışarıdaki dinamizmi içeriye yansıtmaya yarayan detaylardan. Aynı motor bu yıl içinde ortaya çıkacak küçük crossover GLA'da da görev yapacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.