otohaber_logo
Haberler
Küçük Land Cruiser Cilalandı
Toyota’nın kökleri 1951 yılına kadar dayanan ve en uzun süredir kullandığı model ismine sahip arazi aracı Land Cruiser’ın Prado versiyonu makyajlanarak markanın yeni tasarım felsefesine adapte edildi.
Küçük Land Cruiser Cilalandı
Yeni ön ızgara, farlar ve ön tamponla birlikte makyaj Land Cruiser Prado'yu çok daha dinamik ve şık bir hale getirirken, arka bölümdeyse stoplar ve plakalıkta küçük değişiklikler yapılmış. Yeni tampon tasarımları aracın uzunluğunu 20 mm arttırırken, aracın arazi açılarında değişiklik olmamış. İç mekanda değişen ön konsol ve gösterge tablosuyla daha modern bir atmosfer yaratılırken, kabinin genelinde daha kaliteli ve değerli malzemelerin kullanıldığı iddia ediliyor. İkinci koltuk sırasında sırtlıkların daha fazla öne eğilmesiyle üçüncü koltuk sırasına iniş-binişlerin kolaylaşması hedeflenirken, aracın motor seçeneklerinde bir yenilik yok.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.