otohaber_logo
Haberler
İkinci Datsun Hazır
Nissan’ın geçtiğimiz aylarda yeniden ortaya çıkarttığı markası Datsun şimdi de ikinci modeliyle tanıtılırken, bu kez karşımızda 7 kişilik bir küçük MPV var.
İkinci Datsun Hazır

Bütçe otomobillerinin yükselişiyle birlikte bu tarz modelleri Datsun markası altında pazarlamaya başlayan Nissan, bir süre önce tanıttığı GO'nun şimdi de MPV versiyonu olan GO+'yı karşımıza çıkartıyor. Arka kapılarına kadar hatchback kardeşiyle aynı tasarımı paylaşan GO+, üçüncü koltuk sırası için eklenen arka bölümüyle tasarım harikası olmasa da, genel yapıyla uyumlu bir görünüm sunulduğunu söylemek mümkün. 3995 mm'lik uzunluğuyla hatchback kardeşinden 21 cm uzun olan GO+, yükseklik ve genişlik değerleri gibi dingil mesafesindeyse standart GO'yla aynı boyutları sunuyor. Endonezya'da tanıtılan GO+ için yaklaşık 17.500 TL'lik bir satış fiyatı belirlenmiş. 1.2 lt'lik benzinli motor ve 5 ileri manuel şanzımanla donatılan GO+'da maliyet kaygılarının ön planda tutulduğu arka camda silecek sunulmamasından belli oluyor.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.