otohaber_logo
Haberler
Küçük Mitsubishi Türkiye'de
Mitsubishi’nin küresel model olarak belirlediği yeni küçük sınıf temsilcisi Space Star, 41.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına merhaba dedi.
Küçük Mitsubishi Türkiye'de

Adını Mitsubishi'nin Hollanda'da 1998-2005 yıllarında üretilen küçük sınıf MPV'den alan Space Star Türkiye'de de satışa sunuldu. Markanın küresel bir otomobil olarak geliştirdiği yeni küçük sınıf temsilcisinde 80 HP güç üreten 1.2 lt'lik benzinli bir motor görev yapıyor. Sürekli değişken oranlı (CVT) bir otomatik şanzımanla kombine edilen Mitsubishi Space Star'ın ortalama yakıt tüketimi 4.4 lt/100 km ve emisyon değeriyse 101 g/km. 0-100 km/s hızlanmasını 12.8 saniyede tamamlayan küçük Mitsubishi'nin maksimum hızıysa 173 km/s. 3.71 metrelik uzunluğuyla küçük sınıfın en kısaları arasında yer alan araç, 4.6 metrelik dönüş yarıçapıyla bir şehir otomobili olduğunu belli ediyor. Tek bir donanım paketiyle ithal edilen Space Star'da standart olarak, ABS, ESP, ön, yan ve perde havayastıkları, yokuş kalkış desteği, 15 inçlik hafif alaşım jantlar, karartılmış arka camlar, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, otomatik klima, elektrikli camlar ve yan aynalar, Start-Stop Sistemi ve düşük yuvarlanma dirençli lastikler sunuluyor.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.