otohaber_logo
Haberler
Citroen Yıldızlar Geçidine Hazır
Citroen, C5’in stationwagon versiyonunun örtüsünü 84’üncü Cenevre Otomobil Fuarı’nda kaldırıyor.
Citroen Yıldızlar Geçidine Hazır

Citroen, C5'in CrossTourer versiyonunu gün yüzüne çıkardı. 84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılacak olan otomobil, Skoda Octavia Scout ve Insignia Country Tourer gibi rakiplerle mücadele edecek.

Fransız markanın yaptığı açıklamaya göre; bu otomobil bütün yol koşullarında rahatça kullanılabilecek. Aracın ön tasarımında dikkat çeken LED'lerin dışında otomobilin çatısında da gri renkli barlar kullanılmış. Ayrıca otomobilin sportif yönünü de öne çıkaran elmas efekti verilmiş 18 inç alaşım jantlarda, C5 CrossTourer'da öne çıkıyor. Otomobilde krom kaplama yan aynalar ve ön-arka tamponlarda yine krom detaylara yer verilmiş. Hydractive III+ adı verilen yeni bir süspansiyonun kullanıldığı C5 CrossTourer, sedan versiyona oranla 15 mm daha yüksekte konumlandırılmış. Kullanılan bu süspansiyon, otomobilin hafif arazi kabiliyetini de arttırıyor.

Cenevre'de sahne alacak C5 CrossTourer, sedan versiyondaki motorlar dışında 115 HP'lik manuel şanzımanlı HDi ünite ve yine 115 HP'lik 6 kademeli otomatik şanzımana sahip, e-HDi motor sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.