otohaber_logo
Haberler
Mercedes'ten kampanya
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler tarafından Aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında C-Serisi Sedan, makyajsız Coupé, Cabriolet, SLC, E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.
Mercedes'ten kampanya

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, E 300 Coupe, E 300 Cabriolet modellerinde model Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 200 bin TL krediye yüzde 1,19 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor. Ayrıca C-Serisi Sedan, makyajsız C-Serisi Coupe ve Cabriolet ile SLC modellerinde yine Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 180.000 TL'ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve yüzde 1,19 faiz oranlı ödeme planı var.

GLA modelinde ise 140.000 TL kredi için yüzde 1,99 faizli 36 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri var. Satış sonrası hizmetlerde de çeşitli kampanyalar yapan Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araçlarda da çeşitli kampanyalar sunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.