otohaber_logo
Haberler
Honda'dan iki yeni hibrid
Honda'nın yeni CEO'su, spor hibrid model RC-Z ve küçük sınıftaki Jazz'ın hibrid motorlu versiyonun satışının hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.
Honda'dan iki yeni hibrid

Honda'nın yeni CEO'su Takanobu Ito, ilk olarak 2007 Tokyo Motor Show'da sergilediği CR-Z spor hibrid modelinin satışına Japonya'da 2010 Şubat ayında başlanacağını duyurdu. CR-Z'in Avrupa'daki satış başlangıç tarihi ise 2009 yılının sonuna doğru açıklanacak.

Honda'nın IMA (Entegre Motor Desteği) adını verdiği hibrid sistemi ayrıca 2010 yılı bitiminden önce Jazz modelinde de kullanılacak. Bu modellerin mevcut Civic Hibrid ve Insight modellerine katılması ile Honda, yakıt verimliliği sunan çevreci hibrid model yelpazesini önemli ölçüde genişletmiş olacak. Honda orta ve üst segment modellerinde kullanacağı yeni bir hibrid sistem üzerinde de geliştirme çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.