otohaber_logo
post
HYUNDAI
Hyundai Santa Fe’nin detayları açıklandı

Dünya tanıtımı New Mexico’da yapılan beşinci nesil Hyundai Santa Fe 1,6 litre ve 2,5 litrelik turbo motorlarıyla dikkat çekerken iç mekan detayları ve yenilikleriyle de daha iddialı görünüyor.

post
HYUNDAI
Tanıtım öncesi Yeni Hyundai Santa Fe’nin ilk görselleri yayınlandı

Tamamen yenilenen Hyundai Santa Fe’nin tanıtımı Ağustos’ta yapılacak ama dünya lansmanı öncesi bu aracın ilk görselleri resmi olarak yayınlandı.

post
HYUNDAI SANTA FE
Her Boydan SUV

İster ucuz ister pahalı olsun, her markanın hemen hemen bir SUV modeli var. Bu kadar çok seçenek elbette tüketiciyi de farklı beklentilere itiyor.

post
ARABA
Yeni Santa Fe Türkiye'de

Hyundai’nin orta boy SUV’u Santa Fe, üçüncü nesliyle Türkiye’de de satışa sunulurken, araçta selefinden farklı olarak artık 2.2 lt yerine 2.0 lt’lik bir dizel motor görev yapıyor.

post
ARABA
İkinci el karnesi: Hyundai Tucson

Hyundai’nin ilk Santa Fe’nin kısaltılmış versiyonu olarak algılanan Tucson modeli, Koreli markanın son 6 yıldır en fazla satılan kompakt SUV’u. Bu da ikinci elde popüler olmasını sağlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.