otohaber_logo
Haberler
Küçük Renault'ya Yeni Yüz!
Renault’nun marifetli bücürü Twingo, 2011 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahne alacak olan makyajlı haliyle daha yakışıklı olmanın ötesinde, markanın bundan sonraki tasarım dilinin de elçisi olma özelliğini taşıyor.
Küçük Renault'ya Yeni Yüz!
Renault'nun birinci nesliyle otomobil tarihinin kült modelleri arasına giren minik temsilcisi Twingo, sıradanlıkla eleştirilen ikinci nesli elden geçirerek daha çekici bir hale getirdi. Bir süredir DeZir ve Captur gibi konseptlerle ipuçları verilen yeni marka yüzünü taşıyan ilk seri üretim model olan makyajlı Twingo, bu yönüyle markanın yenilik elçisi olma özelliğini de taşıyor. Yapılan değişikliklerle hem daha güçlü hem de daha sevimli hale gelen ön bölümde karoserle bütünleşen büyük Renault logosu ve büyük hava girişleri dikkat çekiyor. Çamurluklara doğru uzanan badem formlu farların yerini alan yeni gözler daha yuvarlak hale gelirken, yeni aydınlatma grubunun iki parçalı yapısı Nissan Juke'tan izler taşıyor. Teknik altyapısı değişmeyen makyaj operasyonuyla birlikte yeni nesil benzinli motorların da devreye girmesi beklenirken, aracın 2014'te yollara çıkması beklenen yeni nesli aynı zamanda smart forfour'la aynı platformu paylaşacak.
Ön bölümdeki güçlü değişikliklere arka bölümde iki parçalı hale gelen stoplar eşlik ederken, bir bütün olarak bakıldığında makyajlı Twingo'nun daha çekici ve modern bir hale geldiğini söylemek yanlış olmaz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.