otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Opel Corsa daha sportif oldu
Makyajla birlikte daha sportif bir görünüm sunan Opel Corsa’ya hafif hibrit seçeneği eklendi ve elektrikli motorun gücü arttırıldı.
Makyajlı Opel Corsa daha sportif oldu

Geçtiğimiz yıl 40 yaşını kutlayan Opel Corsa, makyajla birlikte Opel’in Vizor tasarım diline sahip modelleri arasına katıldı. 

1 / 4

Güncel tasarım diline sahip oldu

Güncel tasarım diline sahip oldu

Opel’in güncel modellerinde yer alan Vizor tasarım diline sahip Corsa’da matrix LED farlar ve siyah panel dikkat çekiyor. Ayrıca petekli hava girişlerine sahip ön tampon da Corsa’nın tasarımını güçlendiriyor.  

 

2 / 4

Corsa yazısı dikkat çekiyor.

Corsa yazısı dikkat çekiyor.

Yeni gri renk tonuyla tanıtılan Corsa’nın arka bölümündeki büyük Corsa yazısı dikkat çekiyor.

 

3 / 4

Yeni teknolojiler eklendi

Yeni teknolojiler eklendi

İç mekanda isteğe bağlı olarak 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı var ve bu sistemin uzaktan güncelleme özelliği de bulunuyor. Ayrıca Corsa’da kablosuz şarj özellikleri de yer alıyor.  

4 / 4

Motor seçenekleri güncellendi

Motor seçenekleri güncellendi

Makyajlı Opel Corsa’nın 136 HP güce sahip 1,2 litrelik benzinli motor seçeneğinde 48 V hafif hibrit sistemi ve çift kavramalı şanzıman yer alıyor. Corsa’nın atmosferik 75 HP ve turbo beslemeli 100 HP ile 130 HP güç seçenekleri bulunan 1,2 litrelik benzinli motorları, görev yapmaya devam ediyor. 

Corsa-e’nin 136 HP gücündeki elektrikli motoru, makyajla birlikte görev yapmaya devam ediyor ve bu seçenek 350 km menzil sunuyor: 156 HP gücündeki elektrikli motora sahip Corsa-e'nin menzili ise 402 km. Corsa-e’nin bataryaları yüzde 20’den yüzde 80’e kadar sadece 30 dakikada şarj oluyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.