otohaber_logo
Haberler
Mercedes-Benz Türkiye ile buluşuyor
Mercedes-Benz Türk’ün düzenlediği, 1 Haziran’da Diyarbakır’da başlayan ve sırasıyla Gaziantep, Adana, Mersin, Hatay, Kayseri, Konya, İzmir, Denizli, Antalya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Samsun ve Trabzon illerini kapsayan Mercedes- Benz Yıldızlar Takımı Tur
Mercedes-Benz Türkiye ile buluşuyor

Bu aktivite ile Mercedes-Benz'in otomobil ürün grubuna ait E 63 AMG, SLK, E-Cabrio, E-Coupe, C Station, CLC, S, GL, GLK, B, C ve E Serilerinin test edilme imkanının bulunmasının yanı sıra, C 63 AMG, SL 300 Serisi, ve Mayıs sonunda Türkiye lansmanı gerçekleştirilen SLS AMG de ayrıca sergileniyor. 1 Haziran- 7 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yerinde sergilenecek olan bu otomobiller ile Mercedes-Benz Türk, gidilen illerde bayileri aracılığı ile otomobillerini tanıtıyor. Şirket, bu etkinlik ile müşterilerine daha yakın olmayı ve modellerini daha yakından tanıtarak müşteri ihtiyaçlarına yönelik uygun çözümler geliştirmeyi hedefliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.