otohaber_logo
Haberler
Mercedes'ten hafif ticarilere makyaj
Mercedes-Benz hafif ticari sınıfındaki temsilcileri Viano ve Vito'yu da makyajladı. Çok daha ekonomik ve daha az emisyon yayan motorlara kavuşan Viano ve Vito'da yapılan en önemli yenilik sürüş konforu alanında olmuş.
Mercedes'ten hafif ticarilere makyaj

Hafif ticarilerde binek otomobil seviyesine yaklaşmayı arzulayan Stuttgartlı mühendisler, özellikle yeniledikleri süspansiyon sayesinde daha fazla güvenlik ve tutunma vaat ediyor. Ön ve arka aksı da elden geçiren Mercedes-Benz, makyaj sonrasında hafi f ticarilerinde daha az gürültü için de geliştirmeler yapmış. Motor yelpazesinde değişiklikyapılmayan Viano ve Vito'da motorların Euro 5 Normu'na uyması ve yüzde 15 daha tutumlu ve daha az emisyon yayması sağlanmış. Bu gelişimde yeni 6 ileri manuel şanzımanın da etkisi büyük. İç mekanı çok daha ferah hale getirilen hafif ticarilerin far ve stopları yeniden tasarlanmış. Stop tasarımı Hyundai H-1'i andıran Vito ve Viano'nun arka ve yan çizgileri yeniden yorumlanarak daha dinamik bir görünüm yaratılmış. Türkiye'de oldukça rağbet gören Mercedes-Benz'in hafif ticarileri 2011 model yılında Türkiye yollarıyla da buluşacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.