otohaber_logo
post
MICHELIN
Gran Turismo filminin lastikleri Michelin’den

Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve 25 Ağustos tarihinde sinemalarda gösterime girecek olan ve Gran Turismo filmindeki araçların lastiklerini Michelin sunuyor.

post
MICHELIN
Michelin Rehberi’ne İzmir ve Bodrum da eklenecek

Dünyaca ünlü Michelin Rehberi’ne İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Bodrum da aday oldu ve yapılacak değerlendirmenin sonuçları Kasım ayında duyurulacak.

post
MICHELIN
Michelin yaz kampanyası devam ediyor

Michelin’in Temmuz ayı sonuna kadar devam eden yaz kampanyasında Michelin bayilerinden 4 lastik satın alan müşterilere araç bakımında ve servis hizmetinde indirim sunuluyor.

post
MICHELIN
Michelin in Motion ile Michelin’in stratejik yol haritası güncellendi

Michelin, Sermaye Piyasaları Günü etkinliği kapsamında 2030 yılına kadar izleyeceği “Michelin in Motion” isimli stratejik yol haritasının bilgilerini paylaştı.

post
MICHELIN
Michelin'den sürdürülebilir malzemeli yeni lastikler

Michelin, yüksek teknolojili malzemeler alanındaki deneyimiyle geliştirdiği yüzde 45 ve yüzde 58 sürdürülebilir malzeme içeren; otomobiller ve otobüslerde kullanılmak üzere iki yeni lastik çıkarıyor. Yol kullanımı için onaylı olan bu lastikler, mevcut las

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.