otohaber_logo
Haberler
Gran Turismo filminin lastikleri Michelin’den
Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve 25 Ağustos tarihinde sinemalarda gösterime girecek olan ve Gran Turismo filmindeki araçların lastiklerini Michelin sunuyor.
Gran Turismo filminin lastikleri Michelin’den

Sony Pictures’ın 25 Ağustos günü sinemalarda gösterime girecek olan Gran Turismo filminin resmi lastik destekçisi Michelin oldu. Özellikle hız tutkunlarına hitap eden Gran Turismo hayatta pek başarılı olmaları beklenmeyen üç ismin hikayesinden uyarlandı. Bu üç isim ise işçi sınıfında olan zor durumdaki bir oyuncu (Archie Madekwe), başarısız bir eski yarış pilotu (David Harbour) ve idealist bir motorsporları yöneticisi (Orlando Bloom) bulunuyor. Film boyunca bu üçlü, dünyanın en zor motorsporlarından biri olan Gran Turismo’da başarılı olabilmek için her şeyi riske alıyorlar. Heyecan ve aksiyon dolu Gran Turismo, Slovakya’daki Slovakya pisti, Dubai Autodrome, Nürburgring, Avusturya’daki Red Bull pisti ve Hungaroring pisti dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki gerçek yarış pistlerinde çekildi. Sony Pictures’ın gerçek bir hikayeye dayanan Gran Turismo filminde yer alan tüm otomobillerde Michelin Pilot Sport 4S ve Michelin Pilot Sport Cup 2 R lastikleri bulunuyor.

1 / 5

Gran Turismo

Gran Turismo

2 / 5

Gran Turismo

Gran Turismo

3 / 5

Gran Turismo

Gran Turismo

4 / 5

Gran Turismo

Gran Turismo

5 / 5

Gran Turismo

Gran Turismo

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.