otohaber_logo
Haberler
Opel Experimental konsepti gelecekten haberler veriyor
Opel Experimental konsepti malzeme teknolojisi, tasarımı ve özellikleriyle gelecekte üretilecek olan elektrikli modeller hakkında ön bilgiler veriyor.
Opel Experimental EV konsepti gelecekten haberler veriyor.

Tarihi boyunca tanıttığı sıra dışı konseptleriyle ünlenen Opel, ön gösterimini yaptığı Experimental EV isimli araç ile otomobilin geleceği hakkında yeni bilgiler sunuyor.  


Sıra dışı tasarım

Opel Experimental konsepti ince yatay gündüz farları, LED şerit şeklinde aydınlatması ve havalandırma girişleriyle iddialı bir görünüm sunuyor. Arka bölümdeki yatay aydınlatma grubu ve difüzörleriyle de tasarımını zenginleştiren coupe crossover görünümlü bu konsept, Stellantis Grubu’nun STLA platformu üzerinden tasarlandı.


Çevreci lastikleri

Goodyear tarafından geliştirilen ve geri dönüşümlü malzemeden üretilen lastiklere sahip bu konseptin jant tasarımı da dikkat çekiyor.


Geniş iç mekan

Opel Experimental konseptinin kompakt sınıftaki modellere yakın boyutlara sahip olduğu belirtilirken iç mekanı ise orta sınıftaki bir coupe gibi büyük.


Yapay zeka ön planda

Sade bir görünüm sunan iç mekanda head up display yer alıyor. Sesli komut özellikleriyle de dikkat çeken bu konseptte yapay zeka da öne çıkıyor.


Hem çevreci hem de konforlu 

3 boyutlu kumaşa sahip koltuklar da konfor konusunda iddialı. Bu araçta elektrokromik adı verilen döşemelerle reaktif kumaşlar yer alıyor. Otonom sürüş özelliklerine sahip olan bu konseptte sensörler, lidar, radar ve kamera sistemleri görev yapıyor.


Eylül ayında halk ile buluşacak

Opel Experimental konsepti ilk kez Eylül ayında Münih'te düzenlenecek olan IAA Mobilite Fuarı'nda sergilenecek. 

1 / 5

Opel Experimental

Opel Experimental

2 / 5

Opel Experimental

Opel Experimental

3 / 5

Opel Experimental

Opel Experimental

4 / 5

Opel Experimental

Opel Experimental

5 / 5

Opel Experimental

Opel Experimental

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.