otohaber_logo
Haberler
Opel Mokka güncellendi
Opel’in tam elektrikli Mokka-e modeline uygulanan birkaç güncelleme sayesinde motor gücüyle birlikte menzili arttı ve adı da Mokka Electric olarak değiştirildi.
OPEL MOKKA GÜNCELLENDİ

Stellantis çatısı altında yer alan Alman üreticinin tam elektrikli crossoverı Mokka-e'ye uygulanan yeniliklerle birlikte adı Mokka Electric oldu ve bu aracın teknik değerlerinde de değişimler yapıldı. Mokka Electric'te lityum iyon batarya kapasitesi 4 kWh artarak 54 kWh'a çıkartıldı. Mokka-e'de 136 HP olan elektrikli motorun gücü de 156 HP'ye yükseldi. Bu değişimler sayesinde Mokka-e'nin menzili 338 km'den 406 km'ye çıkartıldı. Mokka Electric, hızlı şarjla 30 dakikada yüzde 80'e kadar varan depolama sağlıyor. Önden çekişli aktarmaya sahip olan Mokka Electric'in 0-100 km/s hızlanmasının yaklaşık 10 saniye olduğu belirtiliyor ve hızı da 150 km/s'de sınırlandırılıyor. Aracın dış ve iç tasarımında hiçbir değişim olmadı ve siyah renkli alaşımlı jantlar ise isteğe bağlı olarak sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.