otohaber_logo
post
PARIS
Bilim kurgu filminden fırlamış gibi

Paris Otomobil Fuarı’nın ev sahipleri arasında yer alan Peugeot, EX1 konsepti ile, elektrikli otomobillerin performans potansiyellerini ortaya koyuyor.

post
ARABA
Citroen'in Rönesans'ı

Ağırlıklı olarak ekonomik ve pratik otomobillerden oluşan Citroen ürün gamı, DS4 ile birlikte adeta bir “yeniden doğuş” yaşamaya hazırlanıyor.

post
ARABA
Mercedes'ten Paris bombası

Mercedes-Benz’in cesur modelleri arasında yer alıp yollara çıkmasıyla yeni bir sınıfın da yaratıcısı olan CLS Serisi, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan ikinci neslinde artık zarafetle birlikte gösterişe de önem veren bir elbiseye kavuşuyor.

post
ARABA
Porsche'den koleksiyon mücevheri

Tüm minimalist Porsche’lerin atası sayılan 356’yı, 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek olan 911 Speedster modeliyle anan Alman üretici, aynı zamanda gerçek bir koleksiyon parçasına daha imza atıyor.

post
ASTRA
Beklenen Astra gün ışığına çıktı

Yeni Astra HB’nin yollara çıkmasından yaklaşık 1 yıl sonra satışa sunulacak olan yeni Astra GTC, Paris Otomobil Fuarı için hazırlanan konsept ile kompakt sınıftaki açılımını sürdürüyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.