otohaber_logo
Haberler
Ralli Birincisi İsyan Etti
Türkiye Otomobil Federasyonu (TOSFED) resmi internet sitesinde, federasyon içinde yaşanacak olan olağanüstü genel kurul sebebiyle FIA’dan onay alınarak yapılması planlanan 42’nci Boğaziçi Rallisi’ni ertelediğini açıkladı.
Ralli Birincisi İsyan Etti

Fakat bu erteleme kararı kafalarda soru işaretleri yarattı. Çünkü kulislerde FIA takviminin ülke içerisinde yaşanan problemlerden dolayı değiştirilemeyeceği konuşuluyor. TOSFED'in bu kafa karıştırıcı açıklamasının ardından, 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası Bayan Pilotlar Birincisi Simin Bıçakçıoğlu Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili isyanını dile getirdi. İşte Simin Bıçakçıoğlu'nun twitleri;

"Bugün @TOSFED basın toplantısına gidiyorum hem dergim Car adına hem de bir sporcu olarak sormak istediklerim var!

Bence herşey toparlanmaya başlamışken nerden çıktı bu genel kurul? @TOSFED in elinde sihirli değnek mi vardı da herşey bir anda süper olacaktı?

Yine eski düzen olacak. yok sponsor var sus yok politik ol sus yok arkadaşım öyle artık herkes fikrini söylesin bizimde söz hakkımız olmalı!

Bu spor sporcular varsa var! Bizim söz söylemeye nasıl hakkımız olmaz hiç tanımadığım delegeler bu sporu gram bilmeyenler benim başkanımı neye göre seçecekler??? herkes laf söyleyip elştirmeyi bıraksın artık vakit birlik olma vakti bence!!!"

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.