otohaber_logo
Haberler
Range Rover Velar’a küçük yenilikler yapıldı
Makyajla birlikte görünümünde ve iç mekanında değişimler yapılan Range Rover Velar’ın kablolu hibrit seçeneğinin de batarya kapasitesi arttırıldı.
Range Rover Velar’a küçük yenilikler yapıldı
1 / 4

Yeni multimedya ekranı

Yeni multimedya ekranı

İç mekanda iki parça dokunmatik ekranın yerine tek parça kavisli 11,4 inçlik yeni bir multimedya ekranı yer alıyor. Aracın başta klima kontrolü olmak üzere pek çok özelliği bu ekran üzerinden yapılıyor. Sistemde kablosuz güncelleme özelliği yer alırken ayrıca 17 hoparlörlü Meridian 3D Surround Ses Sistemi de isteğe bağlı olarak yer alıyor.

2 / 4

Küçük değişimler yapıldı

Küçük değişimler yapıldı

Land Rover ailesinin 2017’de tanıtılan ve 2020’de makyajlanan Range Rover Velar modelinde yapılan güncellemeyle birlikte detaylarında bazı yenilikler yapıldı. Piksel LED farla sahip olan Range Rover Velar’da ızgara deseni değişti ve LED stop lambaları yenilendi. Difüzör tasarımı da değişen bu araçta mavi ile gri renk tonları da eklendi.

 

 

3 / 4

Batarya kapasitesi arttırıldı

Batarya kapasitesi arttırıldı

Kablolu şarj edilebilir hibrit Range Rover Velar P400e versiyonunda yer alan 13,6 kWh’lik batarya kapasitesi 19,2 kWh’a yükseltildi ve bu sayede sadece elektrikli sürüş menzili 11 km artarak 64 km’ye çıkartıldı. Bu aracın bataryaları 30 dakikada yüzde 80'e kadar şarj olabiliyor. 

4 / 4

Yeni seçenekler eklendi

Yeni seçenekler eklendi

Range Rover Velar’da yün karışımı ve kumaş döşeme seçenekleri yer alırken yeni renk alternatifleri olan deri döşemeler sunuluyor. Döşemeye tercihine bağlı olarak Velar’ın direksiyon simidinde ve ön panelinde krom şeritler yer alıyor. Orta konsolda da gri dişbudak ahşap kaplama alternatifi de var. Ayrıca alüminyum kaplama seçeneği de bu araçta yer alıyor. Güncel Range Rover Velar’da olduğu gibi bu araçta da benzinli ve dizel motor seçenekleriyle birlikte 4 tekerlekten çekişli aktarma ve 8 ileri otomatik şanzıman görev yapmaya devam ediyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.