otohaber_logo
post
OPEL
Opel'e dev kaynak

Opel, ana şirketi General Motors’un Avrupa sermaye planına, 1.9 milyar Euro’luk finansman paketi ile katkıda bulunacağını açıkladı.

post
ARABA
İkinci el karnesi: Saab 9-3

GM markaları arasında ruh ve tarz açısından ayrılan Saab’ın, İsveç sadeliğinde konfor ve dinamizmi birleştirdiği modeli 9-3, çok büyük satış rakamlarına ulaşmasa da farklı olmayı isteyenlere hitap ediyor

post
OPEL
Spyker Saab'ı satın aldı

Hollandalı spor otomobil üreticisi, GM ile Saab’ı satın alma konusunda anlaşmaya vararak İsveçli’nin yok olmasını engelledi.

post
ALFAROMEO
Fiat'ın 110 yılı

Konusunda uzman olmak ve yaptığın işin en iyisini sunmak profesyonelliğin temel kurallarındandır. Bu kuralları yerine getiren Fiat, 110 yıllık tarihinde özellikle küçük sınıf modellerle ön plana çıkarken bugün dünyanın en büyük gruplarından biri.

post
CHEVROLET
GM'de yeni yapılanma

General Motors’un markaları arasında yer alan Chevrolet ve Opel bugüne kadar aynı elden yönetiliyordu. Ancak General Motors’un yeni kararıyla bundan böyle Opel ve Chevrolet Türkiye’de yoluna ayrı yönetimler ve ayrı yapılanmayla devam edecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.