otohaber_logo
Haberler
Subaru atağa kalktı
Subaru’nun yenilediği, 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip orta sınıf temsilcisi Legacy ve crossover Outback modelleri nihayet Türkiye’de de satışa sunuldu.
Subaru atağa kalktı


Özellikle 4 tekerlekten çekiş sistemiyle otomotiv sektöründe farklı bir yere sahip olan Subaru yenilik yelpazesini Türkiye'de de açtı. 150 HP güç üreten 2.0 lt'lik benzinli boxer motorun görev yaptığı Legacy'de 4 tekerlekten çekiş sistemi standart. Sadece CVT şanzımanla satılan Legacy; Comfort ve Elegance donanım seçeneklerine sahip. Otomatik yanan farlar, deri direksiyon simidi, ön koltuk ısıtması, perde havayastığı gibi donanımlar Legacy'de standart olarak sunuluyor. 167 HP güç üreten 2.5 lt boxer motora sahip dört tekerlekten çekişli Outback'te 6 kademeli Lineartronic şanzıman görev yapıyor. Yalnızca Premium donanım seviyesiyle satılan Outback'te açılabilir cam tavan, deri döşeme, elektrikli sürücü koltuğu, yağmur sensörü gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Yeni Subaru Legacy 69.899 TL'den başlayan fiyatlarla satılırken, yeni Outback ise 105.001 TL'den başlayan fiyat etiketi taşıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.