otohaber_logo
Haberler
Trulli Nascar'a mı gidiyor?
Michael Waltrip Racing yetkilileri, eski Toyota F1 pilotu Jarno Trulli’nin NASCAR’da yapacağı test konusunda ciddi olduklarını söylediler.
Trulli Nascar'a mı gidiyor?

Trulli, Sprint Cup serisinde, Toyota Camry ile, Florida'daki New Smyrna Speedway pistinde 16-17 Kasım tarihlerinde sürüş yapacak. İtalyan pilot daha önceki açıklamasında NASCAR aracıyla test sürüşünün sadece eğlence maksatlı olacağını belirtmişti. Trulli'ye test sürüşü sırasında, Toyota'nın Formula 1'deki ilk sezonunda yarışan Mika Salo eşlik edecek. Takım patronu Michael Waltrip ise Trulli'nin, bunun sadece bir kerelik olduğunu belirtmesine rağmen, İtalyan pilotun test sürüşüne önem verdiklerini söyledi. Waltrip açıklamasında, "Sadece aracı denemek istiyor. Fakat biz ciddiyiz, Toyota da buna destek veriyor. Biz takım olarak, mühendislerimizle, herkesle teste çıkıyoruz, o yüzden normalde bir test sürüşünde harcadığımız tüm eforu bunun için de harcayacağız. Jarno'nun planı nedir bilemiyorum. Sanırım bunu sadece eğlence amacıyla yapıyor. Fakat bu testin, kendisi için de önemli olacağını biliyorum" diye konuştu. Trulli'nin bir yarış pilotu olduğunu ve onun da herkes gibi hızlı olmak isteyeceğini kaydeden Waltrip, "Bunu başarmak için her türlü desteğe sahip olacak" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.