otohaber_logo
Haberler
Ve işte yeni Passat
Volkswagen, Paris Otomobil Fuarı’nda 7’inci nesil Passat’ın dünya prömiyerini yaptı. Passat'la ilgili son detaylar ve fotoğraflar...
Ve işte yeni Passat
Volkswagen'in ilk kez pazara sunulduğu 1973 yılından bu yana elde ettiği 15 milyonu aşan satış rakamıyla bir başarı hikâyesi olan Passat'ın 7'inci nesli Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Yeni Passat'ta Volkswagen Grubu'nun motor gamından tanıdığımız ve 105 HP ile 300 HP arasında değişen 10 farklı motor seçeneği bulunacak. Benzinli motor seçenekleri 122 HP'lik 1.4 TSI'dan başlarken, bu motorun fabrika verilerine göre ortalama yakıt tüketimi 5,8 lt. Dizel motor seçenekleri ise 105 HP'lik 1.6 lt'lik TDI motor. Yeni Passat'ın dizel motor seçeneklerinde start/stop sistemi standart olarak sunulacak. İç mekan ve kokpit tasarımında selefiyle neredeyse aynı yapı korunurken, ön konsola eklenen analog saat ve yeni renk seçenekleriyle gençlik aşısı yapılmış. Fuarda Passat'ın sedan versiyonuyla birlikte Türkiye'de çok rağbet görmeyen station karoserlisi de tanıtıldı. Yeni Passat'ın Ocak 2011'den itibaren Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.

Yeni Volkswagen Passat fotoğrafları için resme tıklayın!



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.