otohaber_logo
Haberler
Seat'tan geniş ailelere
Volkswagen'in geçtiğimiz günlerde tanıttığı büyük MPV'si Sharan'ın tek yumurta ikizi olan Seat Alhambra Paris Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı.
Seat'tan geniş ailelere
Volkswagen Grubu'na dahil olduktan sonra önemli bir çıkış yakalayan Seat, ürün gamına eklediği yeni büyük MPV'si Alhambra'yı Paris Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Volkswagen Sharan ile birebir aynı olan yeni otomobiliyle aktif ve sportif aileleri hedefleyen Seat, aile yaşamının beklentilerini karşılamanın yanında, çok yol kateden iş amaçlı kullanıcıların taleplerini de yerine getirmeyi de amaçlıyor. İkisi benzinli ikisi de dizel olmak üzere 4 motor seçeneğine sahip olacak olan Alhambra'nın başlangıç motoru sayılabilecek 1.4 lt'lik TSI motorun gücü 150 HP. Diğer motor seçeneklerini 2.0 litre hacmindeki motorlar oluştururken, bu hacimdeki dizel motorlar 142 ve 170 HP, benzinli motor 200 HP güç üretiyor.

Seat Alhambra fotoğrafları için resme tıklayın!




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.