otohaber_logo
Test Merkezi
Yeni başlangıç Peugeot 308
Peugeot’nun kompakt hatchback temsilcisi 308 yeni nesliyle çok daha iddialı ve çok daha geniş bir kitlenin beğenisine hitap edecek şekilde karşımıza çıktı.
Peugeot 308 güçlü ve hareketli bir görünüm sergiliyor

SUV’ların egemenliğinde kompakt hatchback sınıfının işi daha zorken, Peugeot taze bir başlangıç olarak 308 ile etkili bir hamle yaptı.


Daha fazlası için: https://www.youtube.com/@otohaber

1 / 2

Peugeot 308

Peugeot 308

Yeni 308, benzer bir dönemde tanıtılan “Alman kardeşi” Opel Astra ile aynı platformu, EMP2’yi kullanıyor. Selefine göre 110 mm daha uzun olan yeni 308’in dingil mesafesi de 55 mm arttırılmış. Yüksekliğinin de 16 mm azaltılmasıyla ağırlık merkezi düşürülürken tasarımında sportif görünüm desteklenmiş. 

2 / 2

Peugeot 308 iç tasarım

Peugeot 308 iç tasarım

Otomobilin içerisinde de dışarıda olduğu kadar cesur olunmuş. Öncelikle ilk dikkat çeken bölümün 3 boyutlu dijital gösterge grubunun olduğunu söyleyebiliriz. Artık bir Peugeot tarzı ve geleneği olan direksiyon üstünden izlenen 10 inçlik gösterge grubunun üç boyutlu yapısına alışmak zaman istiyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.