otohaber_logo
Haberler
Yeni Legacy'ye Hazırlık
Tokyo Otomobil Fuarı’nda en fazla yeniliğe imza atan markaların başında gelen Subaru, yeni Legacy, Tribeca’nın yerini alacak yeni bir crossover ve yeni bir kompakt modeli sahneye çıkarttı.
Yeni Legacy'ye Hazırlık

Orta sınıfta boxer motor, dört tekerlekten çekiş gibi karakteristik özelliklerle kendine has bir kitlesi olan modellerin başında gelen Subaru Legacy'nin gelecek neslinin detayları Levorg konseptiyle kendini gösterdi.

2014'ün ilkbahar döneminde yollara çıkacak yeni modeli simgeleyen station konsept, sade ancak güçlü tasarımıyla dikkat çekiyor. Motor kaputundaki hava girişiyle bir performans modeli gibi görünmesine rağmen aslında tam bir aile otomobili olan konsept aynı zamanda Subaru'nun geliştirilmiş güvenlik donanımlarına da sahip. Markanın diğer fuar yenilikleri arasındaki Crossover 7 konsepti istenen başarıyı yakalayamayan Tribeca'nın yerini alacak olan 7 kişilik bir crossover. 4 tekerlekten çekişli konseptin Avrupa'ya gelmesi beklenmese de, Amerika ve Japonya'da kendine yer bulması kesin.

Subaru'nun son konsepti olan Cross Sport için kompakt coupe BRZ'nin crossover versiyonu tanımı yapılabilir. Farlarda BRZ etkisini kendini belli ederken, arka tasarımda Shooting Brake türüne sadık kalınmış.


Crossover 7, Türkiye'de pek tutulmasa da, özellikle Kuzey Amerika'da fanatikleri çok olan Legacy Outback ve Tribeca'nın yerini alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.