otohaber_logo
Haberler
Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak
Yenilenen Skoda Superb'in Kasım ayında tanıtılması planlanıyor.
Yeni Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

Dördüncü nesliyle tanıtılmaya hazırlanan Skoda Superb’in büyüyen boyutları, yeni güvenlik sistemleri ve motor seçenekleri sayesinde daha iddialı olacağı belirtiliyor. İlk üç nesilde büyük satış başarıları yakalayan bu aracın kamuflajlı olarak görüntülenen dördüncü neslinin dünya lansmanı Kasım ayında yapılacak.


Yeni Skoda Superb’in tasarımı

Yeni Superb markanın güncel tasarım dilini taşıyacak ve ince stop lambaları. full LED matrix farlarıyla da öne çıkacak. İç mekanda ise donanıma göre 12,9 inç’e kadar farklı boyutlarda multimedya ekranı seçeneğinin olacağı belirtiliyor. Ayrıca Superb’in ön ve arka koltuklarında oturanlar için daha fazla baş ile diz mesafesi bulunuyor. 


Yeni Skoda Superb daha konforlu olacak

Direksiyon kolonuna yerleştirilen vites kolu sayesinde orta konsolda daha fazla saklama alanı olacak. Arka koltuklar için tablet tutucu ve çift saklama alanları sunan bu aracın Combi versiyonunda elektrikli olarak kontrol edilebilen bagaj örtüsü gibi seçenekler de bulunacak.


Yeni Skoda Superb’in boyutları büyüdü.

Yeni Skoda Superb’in dingil mesafesi Sedan’da 1 mm, Combi’de 2 mm artarak 2.842 mm’ye yükseldi. Bu aracın Sedan ve Combi seçeneğinin genişliği 15 mm azalarak 1.849 mm oldu. Superb Sedan’ın uzunluğu 45 mm artarak 4914 mm’ye çıktı. Yeni Superb Combi 4904 mm uzunluğa sahip ve bu değer önceki nesilden 42 mm daha fazla. Yeni Superb Sedan’ın yüksekliği 1481 mm olurken bu değer Superb Combi’de ise 1482 mm. Superb’in büyüyen bagaj hacmi Sedan’da 645 litreye, Combi de 690 litreye çıktı.


Yeni Skoda Superb’in motor seçenekleri

Yeni Superb’in giriş modelinde 150 HP gücünde hafif hibrit özellikli 1.5 TSI motor bulunacak. Ayrıca bu araçta 204 HP veya 4x4 aktarmalı 265 HP gücünde 2.0 TSI benzinli motor seçeneği de sunuluyor. Superb modeli 150 HP veya 4x4 aktarmalı 193 HP gücünde 2.0 TDI dizel motorlarla da tercih edilebilecek. TDI ve TSI motor seçeneklerinde sadece 7 ileri DSG şanzıman görev yapıyor. Kablolu şarj edilebilir hibrit Superb 1.5 TSI iV versiyonu 204 HP gücünde ve bu araçta 6 ileri DSG şanzıman yer alıyor.


Yeni Skoda Superb güvenlik sistemleriyle de iddialı

Dördüncü nesil Superb’te 10 havayastığı ve yeni nesil sürüş destek sistemleri yer alacak.

2 / 3

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

3 / 3

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

4 / 3

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

Yeni nesil Skoda Superb Kasım'da tanıtılacak

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.