otohaber_logo
Haberler
Yeni Sorento bayilerde
Tasarımıyla artık çok daha modern görünen ve selefine göre yaklaşık 150 kg hafifleyen yeni Kia Sorento, 53.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Yeni Sorento bayilerde

Kia'nın Türkiye'deki bilinirliği ile imajında önemli bir yer tutan ve uzun süre Türkiye'nin en çok satılan SUV'u olan Kia Sorento, tamamen yenilenen ikinci nesliyle Türkiye'de satışa sunuldu. 2.2 lt 197 HP gücündeki dizel motorla satılan yeni Sorento'nun başlangıç fiyatı 53.000 Euro + 1.900 TL iken, opsiyonel olarak sunulan üçüncü koltuk sırası için 900 Euro fark ödemek gerekiyor. Modern tasarımıyla selefinin rustik tarzından çok daha dinamik görünen araçta 6 kademeli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken, ortalama yakıt tüketimi ise 7.4 lt/100 km. ESP, ABS, ön, yan ve perde havayastıkları, çift bölgeli otomatik klima, 18 inçlik alaşım jantlar gibi donanımlar standart olarak sunulurken, selefinden tanıdığımız Türkçe navigasyonlu DVD sistemi opsiyonel olarak sunulacak. Sabit arka aks ve merdiven tipi şasi gibi selefinden tanıdığımız ve artık pek de kullanılmayan tekniklerin terk edildiği araç selefiyle karşılaştırıldığında yaklaşık 150 kg daha hafif.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.