otohaber_logo
Haberler
Abi, Bunlar Gerçek Mi?
Model otomobiller için ışıklandırma yapan Aslan Behar’ın internet sitesindeki fotoğrafları görenler, el emeği, göz nuru bu replikaları gerçeklerinden ayıramıyorlar. “Ağabey, bunlar gerçek mi?”, Behar’ın belki de en çok duyduğu soru!
Abi, Bunlar Gerçek Mi?

Gerçek mesleği sahaflık olan Aslan Behar, model otomobil ışıklandırmasını önceleri hobi olarak yapmış. Işıklandırılmış modellerin çok ilgi görmesiyle satış yapmaya başlayan Behar, bu işe nasıl başladığını anlattı; "İnternette, Youtube'de izlediğim bir videoda gördüm. O zamana kadar benim ne Die-cast koleksiyonum vardı, ne de bu konuya ilgim. Sonra kendi kendime dedim ki; ben bunu yapabilir miyim? Gittim modeli aldım. Söktüm. Kırıldı. Daha sonra Volkswagen Samba modeli aldım daha basit olduğu için... Ve başarabildiğimi gördüm. Önce ucuz ve basit modellerle başladım ve her türlü aydınlatmasını değil de farlarıyla stopları gibi belli başlı yerlerini aydınlattım. Daha sonra hem kendime hem de modele yeni bir şeyler ilave ederek geliştirdim." Biz de okurlarımız için ışıklandırılmış modellerden oluşan bir galeri hazırladık.

Işıklandırılmış Model Otomobil Galerisi İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.