otohaber_logo
Haberler
En güçlü 5 kapılı Coupe!
Coupe tanımına yeni anlamlar yükleyen Audi, S5 Sportback ile hem çok hızlı hem de pratik bir sporcuya imza atıyor.
En güçlü 5 kapılı Coupe!

Farklı sınıfları bir araya getirmesiyle son dönemin en heyecan verici otomobilleri arasında yer alan Audi A5 Sportback, Frankfurt'ta sergilenecek olan S versiyonuyla model ailesinin en güçlüsünü de belirlemiş olacak. S5 Coupe'den farklı olarak 4.2 lt'lik atmosferik V8'in yerine S4'ten tanıdığımız 3.0 lt'lik kompresörlü V6'nın kullanılacağı S5 Sportback 333 HP güç ve 440 Nm tork değerlerine sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 5.4 saniyede tamamlayan en hızlı 5 kapılı coupe'nin maksimum hızı 250 km/s'de sınırlandırılmış.

Özel tasarımlı ön tamponu, mat alüminyum yan aynalar, arka difüzör ve 2 adet çiftli egzoz çıkışıyla daha güçsüz kardeşlerinden ayrılan S5 Sportback'te 333 HP'lik motor gücü standart olarak 7 kademeli S tronic şanzıman üzerinden 4 tekerleğe aktarılıyor. 2010'un ilk çeyreğinde yollara çıkacak olan pratik coupe'de gücü arka tekerlekler arasında değişen spor diferansiyel opsiyonel olarak sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.