otohaber_logo
Haberler
Ford, Mustang Shelby GT500 Heritage Edition'ı Tanıttı
Ford, orijinal 1967 Shelby GT500'ü anmak için sınırlı sayıda üretilecek, Mustang Shelby GT500 Heritage Edition’ı gün yüzüne çıkardı.
Ford, Mustang Shelby GT500 Heritage Edition'ı Tanıttı

Mustang Shelby GT500 Heritage Edition, iki farklı Wimbledon Beyaz şerit seçeneğine sahip özel Brittany Blue renkle yollara çıkacak. Ford, Mustang Shelby GT500 için siparişleri 15 Kasım'da kabul etmeye başlayacak ve fiyatlandırma Amerika için 72.900 dolardan başlıyor. Bununla birlikte, elle boyanmış şeritler size fazladan 12.140 dolar ödemek gerekecek.

Ford, modelin Code Orange renk seçeneğiyle de sunulacağını doğruladı. Renk, GT, F-150 Raptor ve yakında çıkacak olan Bronco Raptor gibi Ford Performance araçlarına özel olmasıyla dikkat çekiyor. Ford, 2022 model yılı için Mustang Coastal Edition'ı da tanıttı. Model, siyah ön ızgara, arka spoyler ve yan şeritler ile küçük dokunuşlarla yenilenmiş bir dış tasarıma sahip. Otomobil ayrıca siyah vurgulu 19 inç jantlarla donatıldı. İç mekan değişiklikleri dış tasarıma göre çok daha az. "Coastal Limited" yazan aydınlatmalı eşik plakaları değişikliklerden en dikkat çekeni.

Coastal Edition, yalnızca Brittany Blue, Cyber Orange ve Rapid Red renklerinde satışa sunulacak ve paketin ek maliyeti 1.995 dolar. Ford şu anda siparişleri kabul ediyor ve modelin önümüzdeki baharda bayilere ulaşması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.