otohaber_logo
Haberler
Hibrit Honda Civic HB tanıtıldı
Yeni Honda Civic'in Avrupa için geliştirilen hibrit seçeneği tanıtıldı. Honda Civic e:HEV 181 HP güce sahip ve bu araç, sonbaharda Avrupa’da satışa sunulacak.
Hibrit Honda Civic HB tanıtıldı

Bu yıl 50'nci yaşını kutlayan Honda Civic'in 11'inci nesli yani güncel modelinde bulunan hibrit seçeneğinin Avrupa versiyonu tanıtıldı. Jazz, HR-V ve CR-V'de de görev yapan ve hibrit Honda'ları temsil eden e:HEV logolu Civic'te krom egzoz çıkışları olmadığı için bu parça tampona gizlenmiş, ayrıca küçük reflektörler de bulunmuyor. Difizörün yerine siyah plastik parçalara sahip arka bölümde e:HEV logosu da yer alıyor.



Bu araçta görev yapan Atkinson çevrimli 2.0 litrelik 4 silindirli benzinli motor, elektrikli motorla birlikte 181 HP sistem gücü ve 315 Nm tork sunuyor. Aracın ön kısmında çift elektrikli motor var ve arka koltukların altında ise 72 hücreli lityum iyon bataryalar bulunuyor.

Aracın içinde 9 inçlik multimedya ekranı, 10,2 inçlik dijital gösterge ve 12 hoparlörlü Bose ses sistemi var. Bu araçta Eco, Normal, Sport ve Individual sürüş modları var. Sürücü isterse kendisi bu modlardan birini seçebiliyor. Japonya'da üretilecek olan Honda Civic e:HEV, 2022 yılı sonbaharından itibaren Avrupa'da satışa sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.