otohaber_logo
Haberler
Hyundai Staria'nın 4X4 seçeneği bayilerde
Hyundai’nin 9 kişilik modeli olan Staria’nın 4 tekerlekten çekişli versiyonu 935.950 TL’lik fiyat etiketiyle bayilerde yerini aldı.
HYUNDAI STARIA’NIN 4X4 SEÇENEĞİ BAYİLERDE



Hyundai'nin Mayıs ayı sonunda Türkiye'de satışa sunulan Staria modeli tasarımı, fonksiyonel koltukları, geniş iç mekanı, donanım listesi ve sürüş özellikleri sayesinde başarılı bir pazar payı yakaladı. Türkiye'de başlangıçta önden çekişli olarak satılan Staria'ya 4x4 aktarma seçeneği eklendi.

Staria 4x4'de, önden çekişli Staria'da olduğu gibi 177 HP güç ve 430 Nm tork üreten 2,2 litrelik CRDi dizel motor ve 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman görev yapıyor. Maksimum hızı 180 km/s olan bu aracın ortalama yakıt tüketimi 8,9 lt/100 km olarak belirtiliyor.

Staria'da sürücü dahil 3+3+3 oturma düzeni bulunuyor.


Staria'da Elite donanım paketi var ve bu araçta 4,2 inç renkli dijital gösterge paneli ve 8 inç dokunmatik multimedya ekranı öne çıkıyor. Ayrıca kablosuz şarj özelliği, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik park freni, otomatik ön ve arka klima ile geri görüş kamerası gibi özellikler yer alıyor. Staria 4x4 ile birlikte cam tavan, deri döşeme ve yeni nesil güvenlik sistemleri de görev yapıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.