otohaber_logo
Haberler
Maceracı Dacia Türkiye'de
Renault’nun kanatlarının altına girdikten sonra atılım yapmaya başlayan Dacia’nın yeni aracı Sandero Stepway Türkiye’de satışa sunuldu.
Maceracı Dacia Türkiye'de



Dacia'nın özellikle gençleri hedeflediği yeni crossover görünümlü aracı Sandero Stepway, Türkiye'de de satışa sunuldu. Küçük sınıfta yer alan Sandero'nun platformunda üretilen Sandero Stepway'de diğer Dacia modellerinden de tanıdığımız 90 HP'lik 1.6 lt benzinli ve 70 HP'lik 1.5 lt dizel motor görev yapacak. Sandero'dan daha güncel ve modern bir iç tasarıma sahip olan araçta ABS, ISOFIX bağlantıları, sürücü havayastığı gibi güvenlik donanımları standart olarak sunuluyor. Ateş kırmızısı, füme ve platin olmak üzere 3 farklı renk seçeneğinin bulunduğu Sandero Stepway'in dış tasarımının bir çok noktasında krom parçalara rastlamak mümkün. MINI ve Fiat 500 gibi otomobillerden tanıdığımız çeşitli stickerlarla kişiselleştirilebilme imkanının da sunulduğu Sandero Stepway'in benzinlisi 23.800, dizel motorlusu ise 26.300 TL'den satışa sunuldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.