otohaber_logo
Haberler
Motosiklet bisiklet fuarı sona erdi
İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike Istanbul 2022’de 31 ülkeden 290 katılımcı yer aldı ve fuar 91.672 kişi tarafından ziyaret edildi.
Motosiklet bisiklet fuarı sona erdi








İstanbul Fuar Merkezi'nde 21-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Motobike Istanbul 2022, 31 ülkeden 290 katılımcı yer aldı ve toplam 91.672 kişi tarafından ziyaret edildi. Açılışının daha ilk dakikalarından kapanış saatine kadar geçen 4 gün boyunca motosiklet şovları, yarışmalar, oyunlar, söyleşiler ve atölyeler vardı.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu'nun açılış töreninde "Motorcu Dostu Bariyer" uygulaması ve Avrasya Tüneli'nin motosiklet kullanımına açılması yönündeki açıklamaları, motosiklet dünyasında sevinçle karşılandı. Bir motosiklet kullanıcısı olan İstanbul Valisi Sn. Ali Yerlikaya da, önceki yıllarda olduğu gibi fuarı ziyaret etti ve sergilenen modelleri yakından inceledi. Milletvekili ve eski Dünya Superbike Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, eski bakan Kürşad Tüzmen de fuarı ziyaret etti. , Oyuncu Yosi Mizrahi, basketbolcu Cedi Osman, şarkıcı Reynmen gibi birçok ünlü isim de fuarın ziyaretçileri arasında yer aldı. Motobike Istanbul 2022 Ana Sponsoru Motul, Platin Sponsor Garanti BBVA, Sigorta Sponsoru Quick Sigorta, Kurye Sponsoru Vigo, İçecek Sponsoru Monster Energy ve Radyo Sponsoru Metro FM, fuarın başarısında önemli birer rol üstlenirken, fuar alanındaki stantlarında ziyaretçilerle bir araya gelerek ürün ve hizmetlerini tüm detaylarıyla tanıtma imkânı buldular.





Fuarı ziyaret etme fırsatı bulamayan veya fuarda inceledikleri ürünler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen motosiklet ve bisiklet tutkunları, salon planları ve katılımcı firma iletişim bilgilerine Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerindeki dijital fuar kataloğundan ulaşabilecekler. Fuar ziyaretçileri için özel olarak hazırlanan ücretsiz "Motobike Magazine" e-dergisi de, Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerinden erişime açık olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.