otohaber_logo
Haberler
Renault Austral Türkiye’de
Renault Austral modeli Techno Esprit Alpine donanım paketiyle 1 Haziran’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak ve fiyatı 1.190.000 TL’den başlıyor.
Renault Austral Türkiye’de

Kompakt sınıfta Renault Kadjar’ın yerini alan Renault Austral modeli, 160 HP gücündeki hafif hibrit motora ve otomatik şanzımana sahip. Yeni nesil CMF-CD platformu üzerinden geliştirilen Austral’da Esprit Alpine donanımı var ve saten mineral gri, sedef beyaz, alev kırmızı, demir mavi, yıldız siyah ile mineral gri renk seçenekleri yer alıyor. Renault Austral, lansmana özel 1.190.000 TL’den başlayan fiyatıyla 1 Haziran’dan itibaren Renault yetkili satıcılarında yerini alacak.

1 / 13

Renault Austral

Renault Austral

Renault’nun yeni Duygusal Teknoloji tasarım diline sahip olan Austral modelinde çift renk seçeneği yer alıyor ve elmas kesimli Daytona siyahı 20 inçlik alaşımlı jantın göbeğinde de yeni Renault logosu var.



2 / 13

Sürüş modları

Sürüş modları

Multi-Sense teknolojisinde Eco, Comfort ve Sport sürüş modları yer alıyor. Ayrıca dördüncü mod olan Perso (Kişisel) özelliği ise her ayarın kontrolünü sürücüye bırakıyor. Yeni Austral ayrıca, yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olmak üzere otomatik olarak Eco moduna geçilmesini öneren yeni bir proaktif işleve de sahip.

 

3 / 13

Austral güvenlik konusunda da iddialı

Austral güvenlik konusunda da iddialı

Euro NCAP’te 5 yıldız kazanan Austral’da orta konsol hava yastığı dikkat çekerken, yaya ve bisiklet algılama fonksiyonlu aktif acil fren destek sistemi, gelişmiş şerit takip sistemi, güvenli mesafe uyarıcısı, kör nokta uyarısı, güvenli çıkış yardımcısı, geri görüş kamerası yer alıyor. Ayrıca ön ile arka ve yan park sensörleri, adaptif LED pure vision farlar görev yapıyor.




4 / 13

İç mekanda dijital yenilikler öne çıkıyor

İç mekanda dijital yenilikler öne çıkıyor

Austral’da bulunan 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve 9 inçlik multimedya ekranı öne çıkarken kablosuz şarj özelliği de bulunuyor. Austral’ın iç mekanında deri, Alcantara ve dolgulu kumaşlar bulunuyor.



5 / 13

Renault Austral

Renault Austral

6 / 13

Renault Austral

Renault Austral


7 / 13

Renault Austral

Renault Austral

8 / 13

İç mekan hacmiyle de iddialı

İç mekan hacmiyle de iddialı

İç mekan genişliğiyle de öne çıkan Austral’da arka koltuklar 16 cm kaydırılarak daha geniş bir bagaj hacmi elde ediliyor. Austral’da arka koltuklar gerideyken 500 litre bagaj hacmi bulunuyor.

9 / 13

Renault Austral

Renault Austral

10 / 13

Bagaj hacmi

Bagaj hacmi

Koltuklar, 16 cm ileri kaydırıldığında 575 litre olan bagaj hacmi, arka koltuklar katlandığında ise 1.525 litreye çıkıyor. Ayrıca iç mekanda 35 litreye varan saklama alanları yer alıyor.

11 / 13

Renault Austral

Renault Austral

12 / 13

Austral’in motoru

Austral’in motoru

Yeni Austral’da görev yapan 1333 cc hacmindeki 4 silindirli turbo beslemeli motor 160 HP güç üretiyor. 12 V hafif hibrit özelliğine sahip bu aracın ortalama yakıt tüketiminin 6,3 lt/100 km, CO2 emisyon değerinin ise 142 g/km olduğu belirtiliyor. Bu araç 175 km/s’ye ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 9,7 saniyede tamamlıyor.

13 / 13

Dr. Berk Çağdaş, MAİS A.Ş. Genel Müdürü

Dr. Berk Çağdaş, MAİS A.Ş. Genel Müdürü

"C-SUV segmentinde Yeni Renault Austral ile liderliği hedefliyoruz” “SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmenti Türkiye’de her geçen gün daha da güçleniyor. Bugün Türkiye’de satılan her iki araçtan birini C segmenti modeller oluştururken, en çok satılan gövde tipinde de SUV modeller yer alıyor. Bugüne kadarki en iyi Renault olarak konumlandırdığımız, aynı zamanda da AUTOBEST jürisinin "2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili" ödülüne layık gördüğü Yeni Renault Austral ile C segmentindeki hakimiyetimizi güçlendiriyoruz. Türkiye’de daha sportif Esprit Alpine donanımıyla satışa sunulan ilk model olma özelliğine sahip yeni Austral, verimli 160 HP gücünde hafif hibrit motor seçeneğiyle de çok iddialı. Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına hem teknolojik hem de tasarım özellikleriyle cevap veren yeni Renault Austral ile beklentilerin de üstüne çıkıp C-SUV segmentinde liderliği hedefliyoruz.”  

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.