otohaber_logo
Haberler
Sakaryalı yeni Toyota C-HR tanıtıldı
Sportif tasarımı, yeni motor seçenekleri, teknolojileri ve çevreciliğiyle daha iddialı olan yeni Toyota C-HR, yılın son çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacak.
Sakaryalı Toyota C-HR’ın yeni nesli tanıtıldı

Dünya tanıtımı yapılan ikinci nesil Toyota C-HR modeli tasarımıyla, teknolojileriyle, sürüş sistemleriyle, güvenlik özellikleriyle, iç mekan detaylarıyla ve beşinci nesil hibrit sistemiyle daha iddialı oldu. Yeni C-HR, ilk nesli gibi Sakarya’da üretilecek ve 2023 yılının son çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacağı belirtiliyor.


1 / 12

Sportif Coupe tasarımı

Sportif Coupe tasarımı

Toyota’nın elektrikli otomobil model ailesinde sergilediği tasarım dili, ikinci nesil C-HR’da da yer alıyor. Toyota’nın Prologue konseptinin üretim versiyonu olan yeni C-HR, LED farları ve dinamik tasarım çizgileriyle öne çıkıyor. Keskin çizgileriyle de dikkat çeken yeni C-HR’ın LED stop lambaları da tasarımını zenginleştiriyor.

2 / 12

Yeni Toyota C-HR’ın motor seçenekleri

Yeni Toyota C-HR’ın motor seçenekleri

Toyota C-HR’da 1.8 litre hibrit 140 ve 2.0 litre hibrit 200 motor seçenekleriyle birlikte ilk defa 2.0 litre plug-in hibrit 220 (kablolu şarj edilebilir) alternatifi de olacak. C-HR, Türkiye pazarında ilk etapta beşinci nesil hibrit teknolojisine sahip Hybrid 140 versiyonu ile satışa sunulacak. Daha güçlü motorlara sahip olan Hybrid 140 seçeneğinin, güncel C-HR modeline göre daha düşük emisyon değeri ve yakıt tüketimi sunduğu belirtiliyor. C-HR hibrit 220 (kablolu şarj edilebilir) seçeneğinin Türkiye pazarında satışa sunulması için çalışmalar devam ediyor. 

3 / 12

Yeni Toyota C-HR

Yeni Toyota C-HR

C-HR'ın sportif coupe tasarımını LED stop lambaları zenginleştiriyor. 

4 / 12

Yeni Toyota C-HR

Yeni Toyota C-HR

5 / 12

İç mekanda kişiselleştirme özellikleri ön planda

İç mekanda kişiselleştirme özellikleri ön planda

Kişiselleştirme özelliklerinin ön planda olduğu iç mekanda yeni 12,3 inçlik multimedya ekranı öne çıkıyor.

6 / 12

İç mekan aydınlatması

İç mekan aydınlatması

Yeni nesil Toyota C-HR, aynı zamanda çoklu ambiyans aydınlatma özelliğine sahip ilk Toyota modeli oldu. 64 farklı renk seçeneğine sahip ambiyans aydınlatması, kişiselleştirilebilir renk seçiminin de ötesinde, soğuk veya sıcak olmak üzere kabin ortamını ya da günün saatini yansıtacak şekilde ayarlanabiliyor. Kabin ambiyansı parlak sabah tonlarından akşamları daha dinlendirici tonlara geçiş yapmak üzere günün saatleriyle senkronize edilebiliyor.

7 / 12

Geri dönüşümlü malzemeler

Geri dönüşümlü malzemeler

İkinci nesil C-HR’da geri dönüştürülmüş parça kullanımı, ilk nesline göre iki kat artırıldı. Mesela yeni çevreci parçalar arasında geri dönüştürülmüş pet şişelerden yapılmış koltuk döşemesi kumaşı öne çıkıyor. 

8 / 12

Panoramik cam tavan

Panoramik cam tavan

Toyota modellerinde ilk kez C-HR’da perdesiz teknolojili termal yalıtımlı panoramik cam tavan yer alıyor. Bu özellik, geleneksel cam tavan teknolojisine göre 5 kg daha hafif ve tavan seviyesinde sağlanan 3 cm artış sayesinde iç mekan sıcaklığının da korunduğu belirtiliyor. Böylece ekstra klima kullanımının da azaltılması planlanıyor. 

9 / 12

Yeni Toyota C-HR

Yeni Toyota C-HR

10 / 12

Gövdeye gizlenen kapı kolları

Gövdeye gizlenen kapı kolları

Toyota C-HR, gövdeye gizli kapı kollarına sahip. 

11 / 12

Yeni Toyota C-HR

Yeni Toyota C-HR

12 / 12

Yeni Toyota C-HR

Yeni Toyota C-HR

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.