otohaber_logo
Haberler
VW ID 3’e uygulanacak makyajın çizimleri paylaşıldı
Elektrikli VW ailesinin ilk üyesi olan ID 3’e uygulanacak makyajın ilk çizimleri yayınlandı ve bu aracın malzeme kalitesinin artacağı belirtiliyor.
VW ID 3’E UYGULANACAK MAKYAJIN ÇİZİMLERİ PAYLAŞILDI

VW'in Eylül 2019 yılında tanıtılan elektrikli modeli ID.3'e uygulanacak makyajın çizimleri yayınlandı. Makyajlı ID.3'ün tasarımı değişen ön tamponunda bulunan yeni yatay hava kanalları ve dikey havalandırma girişleri sayesinde bu araç daha sportif bir görünüm sunuyor.

Makyajlı ID.3 Güncel ID.3



Makyajlı ID.3'ün en büyük yenilikleri iç mekanında bulunuyor. Malzeme kalitesinin arttığı belirtilen iç mekanda yeni 12 inçlik multimedya ekranı yer alıyor. Yenilenen orta konsolda iki bardak tutucu ve bir saklama bölmesi var. Ayrıca bu aracın direksiyonuna tuşlar eklendi ve havalandırma ızgarası tasarımı da değiştirildi.
Aracın sistem yazılımında da güncelleme yapıldığı ve menzilinde yüzde 2'lik artma olduğu belirtiliyor. Sürüş destek sistemlerinde de iyileştirmeler yapılan bu aracın 2023 yılı son çeyreğine yollara çıkması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.