otohaber_logo
Haberler
Yeni Toyota C-HR Satışa Sunuldu
Tamamen yenilenen ve Sakarya’da üretilen Toyota C-HR’ın ikinci nesli 1,8 litrelik tam hibrit motorla ve 1.550.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla Toyota bayilerinde yerini aldı.
oyota, SUV segmentine farklı bir bakış açısı getirerek bir ikon haline gelen Toyota C-HR modelinin ikinci neslini Türkiye’de satışa sundu. Premium tasarımıyla ilk bakışta farklılığını hissettiren ve 1.8 litrelik tam hibrit motora sahip olan ikinci nesil T

Tamamen yenilenen ikinci nesil Toyota C-HR, birinci nesilde olduğu gibi Toyota'nın Sakarya fabrikasında üretilmeye devam ediyor. Yeni C-HR, keskinleşen tasarımı, dijital kokpiti, donanım listesi teknolojileri ve güvenlik sistemleriyle daha iddialı oldu. Geliştirme aşamasında C-HR, Avrupa test merkezinde ve farklı ülkelerin yol şartlarında zorlu testlerden geçti. Toyota’nın TNGA platformu üzerinden tasarlanan C-HR modelinde süspansiyon, fren ve direksiyon sistemi de yenilendi. Yeni C-HR’ın renk seçenekleri arasında ise amber, kristal gümüş gri, galaksi beyazı, pasifik mavi, egzotik kırmızı ve ametist moru sunuluyor.

Yeni Toyota C-HR’ın tasarımı ve boyutları

Yeni Toyota C-HR, markanın tam elektrikli model ailesinin yeni tasarım dilini taşıyor. Keskin çizgileriyle dikkat çeken bu araç LED farları, LED stop lambaları ve gövdeye gizlenmiş kapı kollarıyla dikkat çekiyor. Yeni C-HR Hybrid 4362 mm uzunluğa, 1558 mm yüksekliğe ve 1832 mm genişliğe sahip. Dingil mesafesi 2640 mm olan bu araçta 388 litre bagaj hacmi var. Birinci nesil C-HR’a göre uzunluğu 37mm artan bu aracın bagajı da 11 litre büyüdü.

Toyota C-HR’ın iç mekanı

İkinci nesil Toyota C-HR’da 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve yeni 12.3 inçlik dokunmatik multimedya ekranı yer alıyor. Renkli head display, standart kablosuz özelliği, dijital iç dikiz aynası da bu aracın yenlikleri arasında bulunuyor. Ayrıca C-HR’da perdesiz teknolojili ve termal yalıtımlı panoramik cam tavan standart olarak sunuluyor. Bu araçta 64 farklı renk seçeneğine sahip ambiyans aydınlatması da var. Yeni C-HR'da geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı da ilk nesle göre iki kat artırıldı.

Beşinci nesil hibrit sistem görev yapıyor.

Yeni Toyota C-HR beşinci nesil hibrit sistemine sahip. Bu araçta görev yapan 1,8 litrelik benzinli motor ve elektrikli motor toplamda 140 HP sistem gücü sunuyor. C-HR Hybrid modeli 0-100 km/s hızlanmasını 9,9 saniyede tamamlıyor ve 4,8 lt/100 km ortalama yakıt tüketimi ile 108 g/km emisyon değeri sunuyor.

C-HR’ın donanım özellikleri

Yeni Toyota C-HR Hybrid, Türkiye’de Passion, Passion X-Sport ve Passion X-Style donanım seçenekleriyle satılıyor. C-HR’ın tüm versiyonlarında perdesiz panoramik cam tavan, LED farlar, Toyota C-HR imzalı LED stop lambaları, “shift by wire” elektronik vites, 12,3 inç multimedya ekranı, 12,3 inç dijital gösterge paneli, entegre navigasyon, kablosuz şarj ünitesi, ve Toyota Safety Sense 3 güvenlik sistemi standart olarak yer alıyor.

Passion X-Sport donanımında ayrıca 19 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, siyah tavan, elektrikli bagaj kapağı, gelişmiş ambiyans aydınlatma sistemi, vegan deri/kumaş spor koltuklar, elektrikli ayarlanabilir hafızalı sürücü koltuğu, ısıtmalı sürücü/yolcu koltuğu, 360 derece panoramik görüntü monitörü, gelişmiş otomatik park sistemi ve akıllı şerit değiştirme asistanı gibi özellikler sunuluyor.

En üst donanım seviyesi olan Passion X-Style’de, Passion X-Sport’a ek olarak çift renk gövde, amber renk dikişli premium deri spor koltuklar, 9 Hoparlörlü JBL premium ses sistemi, direksiyon ısıtma, dijital iç dikiz aynası ve ön cama yansıtmalı renkli göstergeler yer alıyor.

Güvenlik Sistemleri

Yeni Toyota C-HR; Toyota Safety Sense 3, Park Asistanı ve Sürüş Asistanlarını entegre eden T-Mate güvenlik özelliklerine sahip. Bu araçta Ön Çarpışma Önleyici (PCS), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), Otomatik Yanan Uzun Farlar (AHB), Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA), Acil Durum Sürüş Durdurma Sistemi (EDSS), Geri Görüş Kamerası, Güvenli Çıkış Asistanı, Geri Manevra Uyarı Sistemi ve Kör Nokta Uyarı sistemi görev yapıyor.

1 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

2 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

3 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

4 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

5 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

6 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

7 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

8 / 8

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.