otohaber_logo
Haberler
En Yeni Elmas Sonunda Türkiye'de
Mitsubishi’nin yeni Outlander modeli, 2.0 lt’lik benzinli motor, CVT şanzıman, 4x4 aktarma ve Instyle donanım paketiyle bayilerdeki yerini 116.963 TL’den başlayan fiyatlarla aldı.
En Yeni Elmas Sonunda Türkiye'de

Yeni Outlander, 2012 Cenevre Otomobil Fuarı'nda konsept olarak tanıtıldıktan sonra aynı yılın Moskova Otomobil Fuarı'nda gün ışığına çıkmıştı. 1 yıllık bir gecikmenin arından Türkiye pazarında da sunulmaya başlanan kompakt SUV, 2.0 lt'lik benzinli bir motor ve CVT adındaki otomatik şanzımana sahip. 150 HP maksimum güç ve 195 Nm maksimum tork sunan Outlander, 185 km/s maksimum hıza çıkabilirken, 0-100 km/s deparını da 12.6 saniyede tamamlıyor. Aracın ortalama yakıt tüketimiyse 6.7 lt/100 km. Outlander'ın AWC (All Whell Control) isimli 4x4 aktarmasında, Eco, Auto ve Lock komutları bulunurken Auto Stop&Go isimli Start/Stop sistemi de donanımlar arasında. 3 sıra koltuğunda toplam 7 kişilik bir yolcu kapasitesi sunan Outlander'in bagaj hacmi 1596 litreye kadar yükseltilebiliyor. Outlander'ın güvenlik listesinde; Yokuş Kalkış Desteği (HSA), Aktif Denge Kontrolü (VSC) ve Kaymayı Önleyici Çekiş Sistemi (ASTC), Şerit Takip Asistanı, sürücü ve yolcu yan havayastıkları, sürücü diz havayastığı, ilk ve ikinci sıra koltuklar için perde havayastıkları bulunuyor. Outlander'ın diğer donanımları arasında cruise control, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, çift bölgeli otomatik klima, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, xenon farlar, eve kadar takip özellikli aydınlatma sistemi, alüminyum alaşım jantlar, 9 hoparlörlü Rockford Fosgate müzik sistemi, dokunmatik, geri görüş kameralı 6.1 inçlik LCD ekran, bluetooth, USB bağlantısı, deri koltuklar ve sıkışma önleyicili elektrikli sunroof bulunuyor.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.